Leider van je leven – intensive – 3 maanden programma

Wil jij écht leider worden van je leven? Dan is de 3 maanden ‘intensive’ wellicht iets voor jou.

Dit is het hart van Leider van je leven. Met dit programma kun je echt stappen maken, omdat je drie maanden lang intensief aan jouw persoonlijk leiderschap werkt. Samen met anderen, zodat vrouwen elkaar ook kunnen aanmoedigen en versterken.

We gaan 3 maanden lang aan de slag om te ontdekken hoe jij Leider van je leven kunt worden. Dit doen we door middel van de 5 modules die op de Homepagina staan. We kijken dus naar je thema, je verlangen, je angsten, je stap uit de comfort zone én naar het integreren van alles dat je leert. 

Dit programma omvat individuele sessies, groepsbijeenkomsten en trainingsdagen.

Het zal inspireren, confronteren en activeren!

Het programma omvat 3 trainingsdagen, 4 individuele 1-op-1 coaching sessies & 3 groepsgesprekken via Zoom (online videobellen). Daarnaast krijg je toegang tot de Academy met wekelijkse opdrachten & extra informatie en inspiratie over innerlijk leiderschap. Verder heb je 1 x toegang tot de wetenschappelijk onderbouwde zelfkennistool ‘My Insight Out’ voor meer zelfkennis.

Data: De trainingsdagen zijn op 25 september, 16 oktober en 20 november de hele dag. Daarna blijft het mogelijk om in te stappen. De groepscoaching is op 8 september, 6 oktober en 5 november van 15.45-17.00 uur. Na deze data wordt de groepscoaching voortgezet. Je kunt elke maand instappen en volgt dan voor 3 maanden het gehele programma.

Tenslotte is er 1 terugkom-moment (na de 3 maanden) met de groep. Om dat wat je hebt geleerd nog meer te integreren en te kunnen delen met de groep.

Als je hier blij en nieuwsgierig van wordt, neem dan contact met me op!


Dit programma is onder begeleiding van Maartje Roeterdink. Maartje is werkzaam als psycholoog en coach en heeft een eigen praktijk in Wijchen: www.roeterdinkcoaching.nl 


Aanmelden of informatie opvragen kan via onderstaand formulier:

Ik meld me aan voor de nieuwsbriefDoor dit formulier te gebruiken ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van Leider van je leven.

Deel dit Artikel

Kopieer link naar klembord

Kopieer