Coaching programma ‘Leider van je leven’

Wil jij écht leider worden van je leven? Dan is de 4 maanden ‘intensive’ coaching iets voor jou!

Dit is het hart van Leider van je leven. Met dit programma kun je echt stappen maken, omdat je vier maanden lang intensief aan jouw persoonlijk leiderschap werkt. Samen met anderen, zodat vrouwen elkaar ook kunnen aanmoedigen en versterken.

We gaan 4 maanden lang aan de slag om te ontdekken hoe jij Leider van je leven kunt worden. Dit doen we door middel van 5 modules (zie Academy). We kijken dus naar je groeithema, je verlangen, je angsten, je stap uit de comfort zone én naar het integreren van alles dat je leert. 

Dit programma omvat individuele sessies, groepsbijeenkomsten en trainingsdagen.

Het zal inspireren, confronteren en activeren!

Als je hier blij en nieuwsgierig van wordt, neem dan vrijblijvend contact met me op voor meer informatie!

Het programma omvat 3 trainingsdagen, 1 live-event, 5 individuele 1-op-1 coaching sessies (7,5 uur in totaal) & 4 groepsgesprekken via Zoom (online videobellen). Daarnaast krijg je toegang tot de Academy met wekelijkse opdrachten & extra informatie en inspiratie over innerlijk leiderschap. Verder heb je 1 x toegang tot de wetenschappelijk onderbouwde zelfkennistool ‘My Insight Out’ voor meer zelfkennis. In totaal krijg je ruim 30 uur aan begeleiding.

Kosten 2200,- (incl. BTW), als de werkgever betaalt is het exclusief BTW.

Data: 13 nov. 2021, 10 dec. 2021 en 28 jan. 2022.

Bij interesse, neem contact op.

Reacties deelnemers Leider van je leven-programma:

Ik heb het traject als erg waardevol ervaren. Alhoewel ik met deze thema’s al bezig was heeft het me echt geholpen om vooral anders naar mezelf te kijken. Waar ik het meeste aan heb gehad is dat ik nu mild naar mezelf kijk en dat ik me heel bewust ben geworden van het feit dat ik opties heb: verstrikt raken in mijn gedachten  of naar mijn gevoel gaan en dit als een uitnodiging zien om ergens mee te oefenen.
Je begeleiding vond ik heel erg prettig. Je bent heel fijn als mens en daarnaast maakt de combinatie van psychologie en energetisch/spiritueel bewustzijn het voor mij heel compleet.
” Yvonne, 52 jaar, adviseur leren & opleiden.

Door het Leider van je leven-programma ben ik, door het contact met de andere deelneemsters, meer mijn eigen kwaliteiten gaan zien. De herkenbaarheid in wat de andere vrouwen vertelden, werkte als een spiegel voor mij. Ik heb nu niet meer de bevestiging van anderen nodig om mijn eigen kwaliteiten te kunnen zien.
Eén van de belangrijkste dingen is dat ik meer naar mijn gevoel ben gaan luisteren. En daar nu ook naar kan handelen. Ik laat me veel minder beïnvloeden door mijn omgeving (bij bepaalde verwachtingen van de omgeving durf ik iets anders te kiezen). Ik wacht nu even voordat ik iets zeg, zeg niet meer meteen ‘ja’. Ook ben ik duidelijker geworden als ik iets niet wil. Die duidelijkheid heeft mijn leven makkelijker gemaakt. Dingen zijn dan uit de lucht, afgerond. Door al deze stappen in mijn zelfvertrouwen gegroeid. Ik heb meer ruimte voor mezelf gemaakt.
” Anoniem, 58 jaar, werkzaam in ouderenzorg.

Door mee te doen aan het Leider van je leven-traject voel ik me sterker. Ik heb een hele reeks aan tools die ik kan inzetten op het moment dat het nodig is. Ik ben me meer bewust van mijn innerlijke criticus en probeer hem te omarmen. Ik ben me ook steeds meer bewust van welk verhaal ik kies en probeer meer voor sterke verhalen te gaan i.p.v. voor het verhaal over wat niet goed gaat. Ook ben ik blij met wat ik in me heb en kan ik meer vrede hebben met mijn mindere kanten. Ik denk nog vaak terug aan de (groeps)opdracht dat we heen en weer liepen en dachten aan een moment dat we helemaal in onze kracht stonden.
Het gaat steeds beter met mijn dochter en mijn impulsiviteit. Ik kan op een zachtere en creatievere manier haar aansporen/ corrigeren en ben hier heel alert op. Ook lukt het me steeds meer om op tijd aan te geven wanneer ik mijn max heb bereikt. Ook steeds weer bij mezelf terugkomen helpt heel erg. Sara, 38 jaar, Communicatie-adviseur


Aanmelden of informatie opvragen kan via onderstaand formulier:

    Door dit formulier te gebruiken ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van Leider van je leven.

    Deel dit Artikel

    Kopieer link naar klembord

    Kopieer