Coaching programma ‘Leider van je leven’

Wil jij écht leider worden van je eigen leven? Wil jij meer energie en minder uitputting? Is zelfzorg voor jou een aandachtspunt? Dan is de 4 maanden ‘intensive’ coaching iets voor jou!

Je bent iemand met een sterk empathisch vermogen. Je voelt snel en makkelijk aan wat er bij anderen gebeurt, je bent sensitief voor het lijden van anderen. Je hebt sterke voelsprieten. Dit is ook je kracht en je wordt hier vaak voor gewaardeerd.

Maar … er zit een keerzijde aan. Zelfzorg schiet er nog weleens bij in. Het is lastig om je eigen grenzen goed te bewaken. Dit maakt je moe, uitgeput en geeft het gevoel dat je levensenergie niet optimaal stroomt. Je vraagt je weleens af: ‘Waar ben ik in dit verhaal?’ Je voelt een sterke behoefte om krachtiger te worden, jezelf hoger op de lijst te zetten. Om meer voor jezelf te gaan kiezen. Maar als puntje bij paaltje komt, blijkt dit nog heel lastig.

Leider van je leven biedt een 4 maanden coaching programma aan voor vrouwen in de zorg. Hierin leren zij: Zelfliefde en zelfzorg te ontwikkelen. Ze gaan meer grenzen voelen en aangeven. En ze werken aan hun eigenwaarde. Om zo een leven te creëren waarin zij kunnen ontvangen i.p.v. alleen maar geven. Kunnen aangeven wat zij zélf nodig hebben. Zodat zij leven op hun eigen voorwaarden en zich écht gelukkig kunnen voelen.

Voor wie?

 • Voor vrouwelijke therapeuten/praktijkhouders/zorgverleners of andere vrouwen die zich uitgeput, moe en leeggezogen voelen in hun werk (of privé). Die zich afvragen: waar ben ik in dit verhaal?
 • Die meer zelfliefde willen ontwikkelen, meer contact met hun innerlijk willen voelen. Die wensen om hun eigen behoeftes te herkennen en te uiten. Die een leven gaan vormgeven waarin hun eigen wensen in vervulling gaan. Een leven op eigen voorwaarden willen creëren.
 • Die houden van persoonlijke ontwikkeling en groei!

Hoe ziet het programma eruit?

We gaan 4 maanden lang aan de slag om te ontdekken hoe jij Leider van je leven kunt worden. Dit doen we door middel van 5 modules:

 • Module 1: Terugkerende patronen & Waar wil je leiding over?
 • Module 2: Visie & Je eigen autoriteit worden.
 • Module 3: Zelftwijfel, onzekerheid & angst. De kracht van de criticus.
 • Module 4: Je comfort-zone verlaten. Uitdagingen aangaan.
 • Module 5: Hoe blijf ik met mezelf verbonden? Integratie en hulpbronnen voor een duurzaam resultaat.

We kijken dus naar je groeithema, je verlangen, je angsten, je stap uit de comfort zone én naar het integreren van alles dat je leert.  Dit programma omvat individuele sessies, groepsbijeenkomsten en trainingsdagen.

Het zal inspireren, confronteren en activeren!

Als je hier blij en nieuwsgierig van wordt, neem dan vrijblijvend contact met me op voor meer informatie!

Programma 4 maanden

Het programma omvat: 

 • 3 trainingsdagen,
 • 5 individuele 1-op-1 coaching sessies (7,5 uur in totaal)
 • 3 groepsgesprekken via Zoom (online videobellen)
 • Daarnaast krijg je toegang tot de Academy met wekelijkse opdrachten & extra informatie en inspiratie over innerlijk leiderschap.
 • 1 x toegang tot de wetenschappelijk onderbouwde zelfkennistool ‘My Insight Out’ voor meer zelfkennis.
 • In totaal krijg je ruim 30 uur aan begeleiding.

Kosten 2200,- (excl. BTW)

Data: 2022 (data nader bekend te maken)

Bij interesse, neem contact op.

Reacties deelnemers Leider van je leven-programma:

Ik heb het traject als erg waardevol ervaren. Alhoewel ik met deze thema’s al bezig was heeft het me echt geholpen om vooral anders naar mezelf te kijken. Waar ik het meeste aan heb gehad is dat ik nu mild naar mezelf kijk en dat ik me heel bewust ben geworden van het feit dat ik opties heb: verstrikt raken in mijn gedachten  of naar mijn gevoel gaan en dit als een uitnodiging zien om ergens mee te oefenen.
Je begeleiding vond ik heel erg prettig. Je bent heel fijn als mens en daarnaast maakt de combinatie van psychologie en energetisch/spiritueel bewustzijn het voor mij heel compleet.
” Yvonne, 52 jaar, adviseur leren & opleiden.

Door het Leider van je leven-programma ben ik, door het contact met de andere deelneemsters, meer mijn eigen kwaliteiten gaan zien. De herkenbaarheid in wat de andere vrouwen vertelden, werkte als een spiegel voor mij. Ik heb nu niet meer de bevestiging van anderen nodig om mijn eigen kwaliteiten te kunnen zien.
Eén van de belangrijkste dingen is dat ik meer naar mijn gevoel ben gaan luisteren. En daar nu ook naar kan handelen. Ik laat me veel minder beïnvloeden door mijn omgeving (bij bepaalde verwachtingen van de omgeving durf ik iets anders te kiezen). Ik wacht nu even voordat ik iets zeg, zeg niet meer meteen ‘ja’. Ook ben ik duidelijker geworden als ik iets niet wil. Die duidelijkheid heeft mijn leven makkelijker gemaakt. Dingen zijn dan uit de lucht, afgerond. Door al deze stappen in mijn zelfvertrouwen gegroeid. Ik heb meer ruimte voor mezelf gemaakt.
” Anoniem, 58 jaar, werkzaam in ouderenzorg.

Door mee te doen aan het Leider van je leven-traject voel ik me sterker. Ik heb een hele reeks aan tools die ik kan inzetten op het moment dat het nodig is. Ik ben me meer bewust van mijn innerlijke criticus en probeer hem te omarmen. Ik ben me ook steeds meer bewust van welk verhaal ik kies en probeer meer voor sterke verhalen te gaan i.p.v. voor het verhaal over wat niet goed gaat. Ook ben ik blij met wat ik in me heb en kan ik meer vrede hebben met mijn mindere kanten. Ik denk nog vaak terug aan de (groeps)opdracht dat we heen en weer liepen en dachten aan een moment dat we helemaal in onze kracht stonden.
Het gaat steeds beter met mijn dochter en mijn impulsiviteit. Ik kan op een zachtere en creatievere manier haar aansporen/ corrigeren en ben hier heel alert op. Ook lukt het me steeds meer om op tijd aan te geven wanneer ik mijn max heb bereikt. Ook steeds weer bij mezelf terugkomen helpt heel erg. Sara, 38 jaar, Communicatie-adviseur


Aanmelden of informatie opvragen kan via onderstaand formulier:

  Door dit formulier te gebruiken ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van Leider van je leven.

  Delen

  Kopieer link naar klembord

  Kopieer