Over Maartje

In 2002 begon mijn ‘zoektocht naar mezelf’.

Maartje Roeterdink

Ik studeerde toen psychologie in Nijmegen. Via via had een vriendin van mij een vrouw leren kennen: Ina. Die vriendin had veel aan de sessies, ze voelde zich lichter en blijer. Ik werd nieuwsgierig. Ik had niet het idee dat het slecht met me ging maar ik dacht: “Laat ik ook eens naar die vrouw gaan.” En dat was een heel goed besluit.

Vanaf die tijd raakte mijn innerlijke ontwikkeling in een stroomversnelling. Ik deed aan Vipassana meditatie en werd hier enorm enthousiast over. Ik las allerlei boeken  over persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik ging patronen in mezelf herkennen. Én ik begon me los te maken van die patronen. Die innerlijke reis is nooit meer gestopt. Vanaf 2007 heb ik me verbonden met het Tibetaans Boeddhisme. Hierbij staat centraal hoe jouw innerlijke staat alles om je heen beïnvloedt. En dat wij als mensen veel meer invloed hebben dan wij soms denken. In 2008 begon ik mijn eigen praktijk om ook anderen te begeleiden bij hun proces naar vrijheid, groei en kracht. Intussen heb ik honderden mensen mogen begeleiden in hun proces van ontwikkeling. Een enorme eer.

Al deze stappen hebben geleid tot Leider van je leven. Met Leider van je leven ondersteun ik vrouwen om een leven te leiden vanuit empowerment.

Achtergrond van Maartje Roeterdink

Maartje Roeterdink is psycholoog NIP & consultant en supervisor in de Zelf Kennis Methode (ZKM). Ze is gespecialiseerd in lichaamsgericht werken vanuit mindfulness. Haar passie is het ‘empoweren’ van mensen en in het bijzonder vrouwen. Ze werkt sinds 2009 in haar eigen praktijk. Ze heeft honderden mensen geholpen bij het ontwikkelen van innerlijke kracht en het volgen van hun echte, eigen weg naar meer innerlijk leiderschap. Leider van je leven is een project waarmee ze vrouwen wil versterken om te leven vanuit kracht, moed en wijsheid. Om zo het leven vorm te geven dat zij écht willen.

Ontdek wat de Leider van je leven Academy voor jou kan betekenen!

Ga naar de Academy