Wil jij de stuurvrouw van jouw leven worden?

Zet nú de stappen, online, in je eigen tijd, om krachtig innerlijk leiderschap te ontwikkelen. 

✅ 12 jaar ervaring

✅ Ruim 500 klanten geholpen

✅ Ervaren psycholoog én coach

Mijn verhaal

Een aantal jaar geleden stond ik voor een knelpunt. Een goedopgeleide vrouw met veel kwaliteiten. Maar … ik durfde niet goed zichtbaar te worden, en echt voor mezelf te gaan staan. Ik hield me klein. Ik paste me te veel aan aan anderen, waardoor ik niet écht deed wat ik wilde doen. 

Ik wilde groter groeien, mezelf niet meer ‘verstoppen’ en mezelf écht serieus nemen. In zowel werk als privé. Ik nam een business coach in de hand, ben vele uitdagingen aangegaan en heb angsten overwonnen. Met vallen en opstaan en af en toe wat angstzweet 😅. Ik kan nu zeggen: Ik voel me bevrijd. 

Ik voelde en wist: er zijn meer vrouwen zoals ik. Vrouwen die zichzelf nog te klein houden. Die worstelen met onzekerheid. Die meer zelfvertrouwen en kracht willen ontwikkelen zodat ze naar buiten kunnen komen met al hun kwaliteiten. 

Ook besefte ik dat met name vrouwen in de zorg zichzelf nog weleens vergeten, te veel rekening houden met iedereen, zich schuldig voelen als ze voor zichzelf kiezen en daardoor uitgeput raken. 

Uit mijn eigen groeiproces is Leider van je leven ontstaan. Een plek voor vrouwen om zich d.m.v. professionele coaching te ontwikkelen, naar meer zelfliefde, eigenwaarde en kracht. Om een leven te creëren waarin zij zelf regie nemen om echt gelukkig te zijn. 

“Het programma heeft me echt geholpen en helpt me nog steeds! Een waardevolle, herkenbare opbouw van modules om nog vaker op terug te kunnen vallen..

Om dat wat speelt in het hoofd én in het lijf te herkennen, doorvoelen, aanvaarden, met mildheid, om vervolgens op eigen kracht in door te kunnen stappen. En, ik herken de kracht van innerlijke criticus nu veel bewuster.”

Maartje, 35 jaar, docent

“Ik vond het heel prettig om met jou samen te werken. De inhoud van het leider van je leven programma was heel erg van toepassing op mijn situatie. Wat eruit springt voor mij is dat alles tussen mijn oren zit. Ik besef dat het mijn waarheid is, die ik kan ombuigen. Dat het niks zegt over de realiteit. Dat geeft mij een rustiger gevoel. Ik ben me beter bewust van mijn lichamelijke signalen en kan mezelf kalmeren. Ik leef nu en niet in het verleden. Een eye opener was dat de innerlijke criticus een functie heeft. Ik kan er nu anders naar kijken. Ik vraag mezelf af : ‘is dit terecht om zo te denken?’ En ik kan het ombuigen naar ‘Ik mag er zijn’.” 

Anoniem

Mag ik jou ook helpen om in 5 weken, de stappen te volgen naar meer leiderschap over je leven?

Leider van je leven!

Volg mijn 5-weekse Empowerment cursus voor vrouwen! Zodat jij : 

Jezelf op 1 gaat zetten vanuit meer zelfliefde en eigenwaarde 

✅ Jouw valkuil sneller herkent 

Een krachtig, prachtig zelfbeeld ontwikkelt 

In je eigen lichaam jouw kracht echt vóelt d.m.v. mindfulness 

Een helder beeld creëert over waar jij naartoe wilt, jóuw droom of visie 

Steeds minder gaat ‘geloven’ in jouw innerlijke criticus 

Een hulpbron ontwikkelt om weer bij jezelf te komen 

In je eigen tijd, online, de stappen kunt zetten wanneer het jou uitkomt 

Ik ben lid van diverse beroepsverenigingen :

“Eén van de belangrijkste dingen is dat ik meer naar mijn gevoel ben gaan luisteren. En daar nu ook naar kan handelen. Ik laat me veel minder beïnvloeden door mijn omgeving (bij bepaalde verwachtingen van de omgeving durf ik iets anders te kiezen). Ik wacht nu even voordat ik iets zeg, zeg niet meer meteen ‘ja’. Ook ben ik duidelijker geworden als ik iets niet wil. Die duidelijkheid heeft mijn leven makkelijker gemaakt. Dingen zijn dan uit de lucht, afgerond. Door al deze stappen in mijn zelfvertrouwen gegroeid. Ik heb meer ruimte voor mezelf gemaakt.”

Anoniem, 58 jaar, Werkzaam in de ouderenzorg

Meld je nú aan voor de 5-weekse online Empowerment cursus ;

Voor slechts €21 euro

Elke week één praktische stap met video en werkblad in je inbox. Doe nú mee voor slechts €21,-

Wat je krijgt: 

5 keer een e-mail met video in je inbox

Elke week een thema om jou te versterken naar meer innerlijk leiderschap

Bijbehorend mooi vormgegeven online werkboek

Ervaringsgerichte oefeningen (het echt vóelen in je lijf)

1 jaar toegang, dus je kunt het rustig in je eigen tijd toepassen

“Wat super goed werkte was de volgorde: een mail met een thema, dan de link naar het filmpje en daarbij het werkboek. Het gaf structuur en overzicht. Ik kon het in de trein, in mijn eigen tijd, doen.” 

Maartje

✅ Niet goed? Geld terug! Mocht de cursus onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen, krijg je het bedrag terug.