Ervaringen

Hieronder vind je een aantal ervaringen van deelnemers.

Lees verder
Leider van je leven

Ervaringen van deelnemers.

“Wanneer je in alles een leuke uitdaging ziet, wil je je grenzen wel eens voorbij rennen. Bij Maartje heb ik geleerd waar deze innerlijke drang vandaan kwam en hoe ik er voor kan zorgen dat ik mijn energie beter bewaak. Ik kwam tot de conclusie dat mijn focus op ontwikkeling zowel een kracht als valkuil is. De coaching sessies hebben mij geholpen om mijn eigen overtuigingen kritisch te onderzoeken. Ik leerde mijn patronen te herkennen en handvaten te ontwikkelen om vastgeroeste patronen te doorbreken. Nu lukt het mij beter om volgens mijn 'energie agenda' te leven. Ik voel beter aan waar ik energie van krijg en kan hierdoor beter leven vanuit mijn hart. Mijn focus ligt nu op mijn batterij. Hierdoor kan ik tevreden zijn met soms een stapje terug. Mijn grote doel was om meer vanuit mijn hart te leven. Verandering begint bij meer bewustzijn en ik merk hierin een wereld van verschil.

De video's en opdrachten in combinatie met de coaching sessies via beeldbellen, vormden voor mij een goede balans van ontdekken, bewustwording en diepgang. Daarnaast heb ik mij heel vrij, veilig en geaccepteerd gevoeld in de gesprekken met Maartje, waardoor ik goed tot de kern kon komen. Daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor. Ik gun iedereen zo veel nieuwe inzichten. Het verrijkt je leven.“

nadine
Nadine, 27 jaar Psycholoog i.o.

“Het Leider van je leven-traject heeft mij het inzicht gebracht dat ik elke keer iets voor een ander deed, 'de wonden zalfde' van anderen. Ik dacht voorheen vaak 'arme ander' en dan had ik het al gedaan (voorzien in de behoefte van de ander). Nu denk ik eerst: Wil ik dit? Wat heb ik nodig? Ik herken het, ik denk na en maak een bewuste keus. Nu voel ik dat ik regie heb. Als ik nu niet de regie voel, voelt het gelijk slecht. Ik was in het verleden conflict vermijdend, conflict deed pijn. Ik wilde daar uit blijven. Nu ga ik het aan. Ik kies nu voor mezelf. Ik kijk nu veel meer naar mezelf dan naar de ander. Nu ben ik er. Ik voel kracht in mijn buik.

Wat me het meest heeft geholpen ben jij (Maartje). Om met iemand te spreken die heel open is en het zelf ook herkent. Ik voelde: Alles mag er zijn. Niks was negatief en slecht. Je zei niet wat ik moest doen. Ik kwam zelf tot de inzichten.“

in je kracht_bw
Francina, 56 jaar Werkzaam in de zorg

“Het was fijn om je masterclass te doen! Ik heb de oefening niet elke dag op een vast tijdstip gedaan, maar wel bijna elke dag aan de masterclass terug gedacht.

Daardoor voelde ik me dan weer goed geaard, met ontspannen schouders, in verbinding met mijzelf en met een open houding. Ik voelde stevigheid en verbinding. Naar aanleiding van de masterclass heb ik ook een grens aangegeven bij een leerling en dat voelt heel goed. Het was een mooi cadeau om de masterclass te mogen doen. Je hebt me heel krachtig bevestigd in mijn mens-zijn. Heel hartelijk dank!“

zelfliefde
Maja, 63 jaar Docent

“Ik heb het traject als erg waardevol ervaren. Alhoewel ik met deze thema’s al bezig was heeft het me echt geholpen om vooral anders naar mezelf te kijken.

Waar ik het meeste aan heb gehad is dat ik nu mild naar mezelf kijk en dat ik me heel bewust ben geworden van het feit dat ik opties heb: verstrikt raken in mijn gedachten of naar mijn gevoel gaan en dit als een uitnodiging zien om ergens mee te oefenen.

Je begeleiding vond ik heel erg prettig. Je bent heel fijn als mens en daarnaast maakt de combinatie van psychologie en energetisch/spiritueel bewustzijn het voor mij heel compleet.”

vrouw zonnebloemen
Yvonne, 52 jaar Adviseur leren & opleiden

“Ik werd door Maartje uitgenodigd als spreker op haar event. Vooraf ging ik er dus heel open naar toe, omdat ik iets zou gaan brengen i.p.v. halen. Nou hier kon ik al vrij snel op terugkomen!

Het event was in een hele prettige setting en sfeer. Er was veel rust en ruimte om te delen. Maartje straalde die rust zelf uit, waardoor iedereen 'achterover' kon leunen en er een hele veilige sfeer gecreëerd werd.

Zelf heb ik veel gehaald uit het invullen van de stappen op de poster aan de hand van vragen en opdrachten van Maartje. Steeds een stapje dichterbij 'mijn kern', maar het dan vooral heel concreet maken; ``wat ga ik er dan nu mee doen?``

Voor mij was het dat ik ontdekte veel meer op de voorgrond te willen treden. Hierin dus de leiding te nemen. Mijn 'leider-van-mijn-leven' moment!”

wat wil ik workshop
Merel , 35 jaar Spreker

“Door het Leider van je leven-programma ben ik, door het contact met de andere deelneemsters, meer mijn eigen kwaliteiten gaan zien. De herkenbaarheid in wat de andere vrouwen vertelden, werkte als een spiegel voor mij. Ik heb nu niet meer de bevestiging van anderen nodig om mijn eigen kwaliteiten te kunnen zien.
Eén van de belangrijkste dingen is dat ik meer naar mijn gevoel ben gaan luisteren. En daar nu ook naar kan handelen. Ik laat me veel minder beïnvloeden door mijn omgeving (bij bepaalde verwachtingen van de omgeving durf ik iets anders te kiezen). Ik wacht nu even voordat ik iets zeg, zeg niet meer meteen ‘ja’. Ook ben ik duidelijker geworden als ik iets niet wil. Die duidelijkheid heeft mijn leven makkelijker gemaakt. Dingen zijn dan uit de lucht, afgerond.
Door al deze stappen in mijn zelfvertrouwen gegroeid. Ik heb meer ruimte voor mezelf gemaakt.”

innerlijk leiderschap
Anoniem, 58 jaar Werkzaam in de ouderenzorg

“Door mee te doen aan het Leider van je leven-traject voel ik me sterker. Ik heb een hele reeks aan tools die ik kan inzetten op het moment dat het nodig is. Ik ben me meer bewust van mijn innerlijke criticus en probeer hem te omarmen. Ik ben me ook steeds meer bewust van welk verhaal ik kies en probeer meer voor sterke verhalen te gaan i.p.v. voor het verhaal over wat niet goed gaat.
Ook ben ik blij met wat ik in me heb en kan ik meer vrede hebben met mijn mindere kanten. Ik denk nog vaak terug aan de (groeps)opdracht dat we heen en weer liepen en dachten aan een moment dat we helemaal in onze kracht stonden.
Het gaat steeds beter met mijn dochter en mijn impulsiviteit. Ik kan op een zachtere en creatievere manier haar aansporen/ corrigeren en ben hier heel alert op.
Ook lukt het me steeds meer om op tijd aan te geven wanneer ik mijn max heb bereikt. Ook steeds weer bij mezelf terugkomen helpt heel erg.”

Innerlijk Leiderschap
Sara, 38 jaar Communicatie-adviseur

“Ik vond het heel prettig om met jou samen te werken. De inhoud van het leider van je leven programma was heel erg van toepassing op mijn situatie.
Wat eruit springt voor mij is dat alles tussen mijn oren zit. Ik besef dat het mijn waarheid is, die ik kan ombuigen. Dat het niks zegt over de realiteit. Dat geeft mij een rustiger gevoel.
Ik ben me beter bewust van mijn lichamelijke signalen en kan mezelf kalmeren. Ik leef nu en niet in het verleden. Er is nog wel onzekerheid, maar ik ben me er bewuster van en kan een ander verhaal aan mezelf vertellen: 'je mag er zijn, je mag je ruimte pakken.'
Een eye opener was dat de innerlijke criticus een functie heeft. Ik kan er nu anders naar kijken. Ik ben er bewust van, dit gebeurt nu. Ik vraag mezelf af: 'is dit terecht om zo te denken?' En ik kan het ombuigen naar 'Ik mag er zijn'.”

vrouw zittend
Anoniem -

Benieuwd wat Leider van je leven voor jou kan betekenen?

Neem contact op